Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψω να ξαναγυρίσει η χώρα στα σκοτάδια

Η πρόοδος της Ελλάδας, η αποκατάσταση της αξιοπιστίας στο εξωτερικό και της εσωτερικής σταθερότητας της χώρας, αλλά και οι προοπτικές της Ευρώπης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον ομόλογό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η κρίση δεν έχει ξεπεραστεί, αλλά η χώρα δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα, πριν ένα χρόνο, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέφερε ότι επισήμανε στον κ. Γιούνκερ τη σημασία της κοινής συνολικής ευρωπαϊκής πολιτικής για δύο θέματα: την ενέργεια και τη λαθρομετανάστευση.

Η Ελλάδα ξαναμπαίνει μπροστά στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, σημείωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην ελληνική προεδρία της ΕΕ σε ένα εξάμηνο, ενώ έκανε λόγο για τη «μεγάλη αντιστροφή της ψυχολογίας και του κλίματος για την Ελλάδα παγκοσμίως», για τα οποία, όπως είπε, συνέβαλαν πρωτίστως οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού, η συστηματική δουλειά της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά και η δουλειά πραγματικών φίλων της Ελλάδας, όπως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

«Δεν θα επιτρέψω να ξαναγυρίσει η χώρα στα σκοτάδια», τόνισε ο πρωθυπουργός. Κανείς δεν μιλά για «grexit», η πρόοδος είναι εντυπωσιακή είπε από την πλευρά του ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup, καλώντας την ΕΕ να στηρίξει την Ελλάδα στο θέμα της αντιμετώπισης της ανεργίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/58996-samaras-den-tha-epitrepso-na-ksanagyrisei-i-xora-sta-skotadia

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS