Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Βερολίνο: Στηρίζουμε την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για το εμπόριο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ΄να χέρι νίβει τ' άλλο. ΗΠΑ και Ε.Ε. αναζητούν σε μια νέα εμπορική συμφωνία διέξοδο στα παραγωγικά και εξαγωγικά προβλήματα τους. Αρκεί; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ τάσσεται υπέρ της πρόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αρχίσουν την 8η Ιουλίου οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της στο Βερολίνο.

«Η Επιτροπή θέλει να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις την 8η Ιουλίου. Και σε αυτό, η (γερμανική) κυβέρνηση την υποστηρίζει. Θέλουμε αυτή τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου και θέλουμε επίσης να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις τώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.

Λίγη ώρα νωρίτερα, το Παρίσι είχε εκφράσει την αντίθετη άποψη, καλώντας να υπάρξει μια προσωρινή αναβολή της έναρξης της διαδικασίας λόγω των καταγγελιών περί κατασκοπείας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σε βάρος ευρωπαϊκών θεσμών και κυβερνήσεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63852317

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS