Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Απογραφή σε ΝΠΙΔ και δημοτικές επιχειρήσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μετά από 40 χρόνια μεταπολίτευσης και δυο δεκαετίες εκτόξευσης της τεχνολογίας το ελληνικό δημόσιο και οι δήμοι αρχίζουν να καταγράφουν τις επιχειρήσεις και το προσωπικό που εποπτεύουν. Τα συμπτώματα μιας Ελλάδας που αργοπεθαίνει από τις χρόνιες παθήσεις του συστήματος! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Καταγραφή του εργασιακού προφίλ των εργαζομένων στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) ώστε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να έχει στα χέρια της μέχρι τέλος Αυγούστου την εικόνα για την υπηρεσιακή κατάσταση και την εργασιακή τους σχέση.

Με έγγραφό του προς όλα τα υπουργεία και με κοινοποίηση ξεχωριστή προς το υπουργείο Εσωτερικών τους ζητά να συγκεντρώσουν στοιχεία για το προσωπικό των εποπτευόμενων από αυτά ΝΠΙΔ και των δημοτικών επιχειρήσεων των ΟΤΑ. Η κίνηση αυτή δεν είναι άσχετη με το εξελισσόμενο πρόγραμμα κινητικότητας, συγχωνεύσεων/καταργήσεων φορέων και αξιολόγησης προσωπικού που οδηγεί σε διαθεσιμότητα, μετακινήσεις αλλά και απολύσεις. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=522159

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS