Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Διαγράφει» τις συνιστώσες για να γράψει νέα πορεία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν είναι διοικητικό το ζήτημα κατακερματισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βαθιά ιδεολογικό. Προσπαθεί να μετατραπεί σε ένα παλαιάς κοπής πολυσυλλεκτικό κόμμα χωρίς κοινό αφήγημα με μόνη συγκολλητική ουσία ετερόκλητες ιδεοληψίες που τείνουν στη συντήρηση του ανέξοδου λαϊκισμού. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τον... ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων για το 1ο Συνέδριο.

Το στοίχημα της μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα των συνιστωσών σε κόμμα των μελών είναι το πρώτο επίδικο, ενώ ήδη τάσεις και ρεύματα -μετρώντας τα «κουκιά» των συσχετισμών- μελετούν τις τελευταίες κινήσεις εν όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου που ξεκινά την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο, στο Φάληρο.

Η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, η αυτοδιάλυση των συνιστωσών, ο τρόπος εκλογής των νέων οργάνων, αλλά και τα πολιτικά επίδικα αποτελούν τα «αγκάθια» του Συνεδρίου στα οποία αναμένεται να επικεντρωθεί όλο το βάρος των συζητήσεων και αντιπαραθέσεων στο 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63854005

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS