Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα μέτρα" θα πει ο Αντ. Σαμαράς στη Μέρκελ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με τη λιτότητα να έχει εξαντλήσει προ πολλού τα όρια της και με μια κυβέρνηση που παρ' όλες τις καθυστερήσεις δείχνει τη μέγιστη μεταρρυθμιστική συνέπεια, η συζήτηση δεν μπορεί παρά να περάσει σε πιο παραγωγικά και αναπτυξιακά ζητήματα. Αλλιώς θα κυνηγάμε ατέρμονα την ουρά μας, κι ως Ε.Ε.! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς βρίσκεται στα όρια της αντοχής της από τη σκληρή λιτότητα θα μεταφέρει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση κορυφής για την ανεργία των νέων στην Ευρώπη, που διοργανώνει η Ανγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Το ίδιο μήνυμα έχει ήδη μεταφερθεί και προς τους εκπροσώπους των δανειστών μας που βρίσκονται από τη Δευτέρα στην Αθήνα και με τους οποίους θα συναντηθεί εκ νέου αύριο ο πρωθυπουργός, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η αυριανή συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε που έρχεται αύριο Πέμπτη στην Αθήνα, αλλά και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που επισκέπτεται για πρώτη φορά από τις αρχές της κρίσης την Ελλάδα στις 18 Ιουλίου. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών τότε θα πραγματοποιηθεί διεξοδικότερη συζήτηση για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Κατά τη διαμονή του στη γερμανική πρωτεύουσα ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επισημάνει την ανάγκη για σταδιακή χαλάρωση των μνημονιακών όρων, αρχής γενομένης με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, όπως π.χ. είναι ο ΦΠΑ στην εστίαση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWMONEY.GR
http://www.newmoney.gr/article/16478/i-ellada-den-antehei-alla-metra-tha-pei-o-ant-samaras-sti-merkel

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS