Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τζακ Λίου: "Να μπει η ελληνική οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τα λέει στη νύφη (Ελλάδα) να τα ακούσει η πεθερά (Ε.Ε.). Αναζητώντας τους ενάρετους οικονομικούς κύκλους που θα βάλουν τέλος σε μια ατέρμονη λιτότητα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λίου, με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και με τις προσπάθειες της κυβέρνησης.

Μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο κ. Λίου αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του «για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα στο πεδίο της δημοσιονομικής προσαρμογής», όπως είπε και ευχαρίστησε την ελληνική πλευρά για τη φιλοξενία. Παράλληλα αναγνώρισε ότι η Ελλάδα διανύει μία δύσκολη περίοδο, με δύσκολες αποφάσεις και προκλήσεις.

Ωστόσο σημείωσε πως είναι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την προσαρμογή. Όμως σχολίασε ότι η χώρα έχει μακρύ δρόμο να διανύσει προς την ανάκαμψη.

Στόχος είναι, συνέχισε ο κ. Λίου, να μπει η ελληνική οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει, αλλά συνεχίζεται. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/296390/tzak-liou-ikanopoiisi-gia-tis-ellinikes-prospatheies-dimosionomikis-prosarmogis/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS