Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ομογενής των 2 δισ. δολ. στο... Μαξίμου

Ο Τζον Κάλαμος, ένας από τους πιο γνωστούς ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ, βρίσκεται στην Αθήνα. Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και το περιεχόμενο της συζήτησης τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο Μέγαρο Μαξίμου Μαξίμου υπολογίζουν ότι η περιουσία του φτάνει στα 2 δισ. δολάρια. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει κάνει «κάτι» στην Ελλάδα, από επενδυτικής πλευράς. Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα χρόνο ο ίδιος συμμετείχε στην ομάδα των Ελληνοαμερικανών, που είχαν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Είναι ευκαιρία λοιπόν για τον κ. Σαμαρά να κάνει τώρα έναν απολογισμό. Κι αυτό γιατί στο 12μηνο που πέρασε, οι ομογενείς επιχειρηματίες δεν έκαναν τίποτα. «Μόνο λόγια είναι...», όπως λέγεται χαρακτηριστικά από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, μια επένδυση προχωρά. Πρόκειται για αυτή με τα καναδικά υδροπλάνα, η οποία θεωρείται τελειωμένη. Έχουν εξασφαλισθεί οι άδειες και μετά από προσπάθειες ετών, θα πετάξουν. Ο επιχειρηματίας που «τρέχει» το project είναι Ελληνο-καναδός και... δεν το πιστεύει ακόμα, μετά από τα τόσα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία τρία χρόνια.

ΠΗΓΗ: VORIA.GR
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=143237

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS