Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Στρατηγικές επαφές Σαμαρά με Μπάιντεν - Λαγκάρντ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κάτι οι ενεργειακές και λοιπές διπλωματικές κινήσεις, κάτι οι εσωτερικές παρεμβάσεις (νέο Τειρεσία και ρύθμιση χρεών) ο Σαμαράς οδηγεί την παρτίδα προς το ρουά-ματ! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Βήμα - βήμα σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου την έξοδο της χώρας στις αγορές αποφεύγοντας να δώσει ακόμη και την παραμικρή πλέον αφορμή στους δανειστές. Παράλληλα όμως με την επιμελή εκτέλεση των υποχρεώσεων στην κορυφή των οποίων βρίσκεται η επίτευξη και διατήρηση πρωτογενούς πλεονάσματος, ο Αντώνης Σαμαράς προσβλέπει πλέον και στη στήριξη της Ουάσιγκτον για την επίλυση του ζητήματος της βιωσιμότητας του χρέους.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο εγκαινίασε μια νέα περίοδο σχέσεων της Αθήνας με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η επιβεβαίωση της συνέχειας αυτής της περιόδου αναμένεται να γίνει άμεσα, στις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε και ο πρωθυπουργός θα είναι καλεσμένος στο forum Concordia στη Νέα Υόρκη, όπου βασικός ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113098539

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS