Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Να τεθεί η Χ.Α. απέναντι στο νόμο

Της Έλενας Σαγιαδινού

Με το άκουσμα της είδησης πάγωσα.....εγώ και όλη η Ελλάδα.

Άλλη μια ζωή έφυγε στο βωμό....ποιο βωμό , άδικα χωρίς λόγο, χωρίς αιτία ή μάλλον με μια δικαιολογία ήταν "αντιφασίστας".Η γνωστή οργάνωση είχε προαναγγείλει από τα χείλη του προέδρου της Μ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση στις Θερμοπύλες ότι "Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη, αίμα τιμή Χρυσή Αυγή".

Είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα και το δείχνουν οι μέχρι τώρα πράξεις τους, κινήσεις τους, ενέργειες τους.

Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε εμείς έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όταν υπάρχουν άτομα δίπλα μας, γύρω μας που τους υποστηρίζουν ως λύση διαμαρτυρίας ή τιμωρίας των δύο μεγάλων κομμάτων. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν δίνεις δύναμη σε ένα κόμμα που έχει αυτά τα πιστεύω γιατί είναι σαν να τους στρέφεις εναντίον σου ....κάποια στιγμή θα γίνει αν διαφωνήσεις μαζί τους.

Από την μέρα της δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα βγήκαν στην δημοσιότητα πολλά ρεπορτάζ σχετικά με την δράση της Χ.Α. ....έπεσε η βιτρίνα που χρησιμοποιούσαν ως κάλυψη μέχρι τώρα, άνοιξαν πολλά στόματα, έδωσαν λεπτομέρειες ανατριχιαστικές και ακόμα έχουμε να ακούσουμε και να μάθουμε αρκετά.

Πρέπει και κάθε τρόπο αυτή η οργάνωση να τεθεί απέναντι στο νόμο γιατί υπάρχουν νόμοι, ώστε να μπει ένα φρένο στην τρέλα που λέγεται Χ.Α. γιατί περί τρέλας πρόκειται....φοβερά επικίνδυνης τρέλας.

Εύχομαι όλοι να ανοίξουμε τα αυτιά και τα μάτια μας και να ξυπνήσουμε από το λήθαργο πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.

ΠΗΓΗ: CORFUTIME.GR
http://www.corfutime.gr/?p=11166

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS