Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Αντ. Σαμαράς: Άλλο κοινοβουλευτικό ατύχημα, κι άλλο δολιοφθορά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τα ατυχήματα στην πολιτική προκύπτουν είτε από άγνοια, είτε από αδυναμία ελέγχου εξωγενών παραγόντων. Στην περίπτωση που αναφέρεται ο Σαμαράς δεν αφορά παρά τις προσωπικές στρατηγικές, τους εγωισμούς και την ακατανίκητη τάση, ορισμένων ταγών μας, για λαϊκισμό! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη ρητή δέσμευση ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα μέτρα, ούτε να συνεχιστεί η λιτότητα, δίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μέσα από την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στο «Έθνος της Κυριακής».

Ο κ. Σαμαράς δεν αποκλείει την παροχή νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά σημειώνει ότι αυτό δεν θα συνοδευθεί από νέα μέτρα. Απευθύνεται στην τρόικα και τονίζει ότι «τώρα η Ελλάδα τήρησε τη συμφωνία από την πλευρά της. Και οι δανειστές θα τηρήσουν κι εκείνοι τη συμφωνία από τη δική τους πλευρά».

Ο πρωθυπουργός απορρίπτει την πιθανότητα «κοινοβουλευτικού ατυχήματος», αλλά σημειώνει ότι εάν βουλευτές της πλειοψηφίας αρνηθούν να στηρίξουν κυβερνητικό νομοσχέδιο, τότε αυτό «δεν θα είναι ατύχημα αλλά δολιοφθορά».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63883889


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS