Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Εγκαινιάστηκε η «Αγορά του Καταναλωτή» από τον Αντώνη Σαμαρά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ακόμα μια νίκη του προφανούς. Της απρόσκοπτης πρόσβασης των πολιτών σε τιμές χονδρικής με ποιοτικούς όρους και συνθήκες μακριά από μικροπολιτικούς τακτικισμούς και συνδικαλιστικές εξάρσεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τα επίσημα εγκαίνια της «Αγοράς του Καταναλωτή» πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί εντός του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στη περιοχή του Ρέντη.

Η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 08:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα, επτά ημέρες της εβδομάδα, και εκτός από φρούτα και λαχανικά οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν κρέας, ψάρια, αλλά και ψωμί. Τα προϊόντα στα καταστήματα αυτά πωλούνται φθηνότερα κατά 40% έως και 50%, λόγω της απευθείας διάθεσης τους από τους παραγωγούς και τους χονδρεμπόρους και διατίθενται σε μικρές συσκευασίες κατάλληλες για νοικοκυριά.

Σαμαράς: «Με τον Ομπάμα είχα λιγότερους φωτογράφους»

«Με τον Ομπάμα είχα λιγότερους φωτογράφους», σχολίασε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στη βόλτα του στα καταστήματα του Ρέντη ενώ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς σημείωσε ότι είναι πρώτη φορά που επισκέπτεται πρωθυπουργός την αγορά του Ρέντη. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε κέρασμα ρακί και κρητική γραβιέρα από παντοπωλείο με κρητικά προϊόντα, ενώ πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η σύσκεψη στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

«Κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη είναι το τρίπτυχο σε μια Πολιτεία που θέλει να πετύχει», τόνισε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς σε ομιλία του, ενώ επισήμανε την ανάγκη στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων επισημαίνοντας πως με ανάλογες κινήσεις στηρίζονται οι ελληνικές οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές και αυτό, όπως είπε, σημαίνει κοινωνική πολιτική.

«Να βοηθάμε τον αδύναμο πολίτη όχι με δανεικά αλλά με το νοικοκύρεμα του Δημοσίου», τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/10/2013_523738


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS