Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Ο Ερντογάν απαγορεύει τη συγκατοίκηση φοιτητών αντίθετου φύλου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια ακόμα κίνηση "σεβασμού" της ανθρώπινης προσωπικότητας από την "Ευρωπαϊκή" Τουρκία. Η συγκατοίκηση συνεπάγεται και "ακολασία"! Η πιθανότητα φιλικών σχέσεων πνίγηκε κάπου στο Βόσπορο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το ενδεχόμενο να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση με την οποία να απαγορεύει την συγκατοίκηση μεταξύ αγοριών και κοριτσιών σε σπίτια που νοικιάζουν οι φοιτητές άφησε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Σε φοιτητικές κατοικίες διαμένουν μαζί αγόρια και κορίτσια και αυτό δεν είναι σωστό. Οι κατά τόπους νομάρχες επιλαμβάνονται και αν χρειαστεί μπορεί να προβούμε και σε σχετική νομοθετική ρύθμιση» δήλωσε ο Ερντογάν διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τον τούρκο κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος χθες είχε διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τη συγκατοίκηση αγοριών και κοριτσιών σε φοιτητικές κατοικίες.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού δεν αφορούν τις φοιτητικές εστίες, στις οποίες έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται η συγκατοίκηση αγοριών και κοριτσιών. Ο Ερντογάν αναφερόταν στα σπίτια που ενοικιάζουν οι φοιτητές. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/725409

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS