Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - «Τρέχει» ο τουρισμός του 2014

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η ατμομηχανή του 2013, ξεπερνά τους φετινούς συγκυριακούς διεθνείς παράγοντες και δημιουργεί συνθήκες σταθερά ανοδικής πορείας. Ένας αναπτυξιακός πυλώνας που πλέον χτίζεται σε στέρεα πόδια! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τα ξενοδοχεία στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ήδη έχουν αρχίσει να «γεμίζουν» για τον Ιούνιο και μέσα στον Δεκέμβριο θα οριστικοποιηθεί και ο μεγαλύτερος όγκος των κρατήσεων του Ιουλίου. Παράλληλα, μικρά περιφερειακά ξενοδοχεία, που τα προηγούμενα χρόνια έμειναν κλειστά, θα επανακάμψουν το καλοκαίρι του 2014.

Πολλές είναι οι μικρές μονάδες σε όλη τη χώρα που ανακαινίζονται, ώστε να είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν από τις αρχές Απριλίου 2014. Τόσο οι ξενοδόχοι όσο και οι τουριστικοί πράκτορες δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους καθώς τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές είναι ιδιαίτερα θετικά και εκτιμούν ότι το 2014 η Ελλάδα θα πετύχει νέο ρεκόρ σε έσοδα και αφίξεις.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης έχει δηλώσει πως το 2014 τα τουριστικά έσοδα θα υπερβούν τα 13 δισ. ευρώ, ενώ σε επίπεδο αφίξεων θα έχουμε νέο ρεκόρ με 18 εκατομμύρια τουρίστες. «Η Ελλάδα επανακάμπτει δυναμικά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη» σημειώνει ο κ. Ανδρεάδης και επισημαίνει: Μην ξεχνάμε ότι διεθνείς tour operators, όπως είναι η TUI, «επενδύουν» στον ελληνικό τουρισμό.  (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63927341

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS