Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Εισιτήριο 9 ευρώ με τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Άντε τώρα να εξηγήσεις στον Αλέξη πως ο ανταγωνισμός στις μεταφορές μειώνει τις τιμές (το χαμηλό εισητήριο της Ryanair έγινε κίνητρο για ηλεκτρονικές προσφορές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ). Επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, άμεσα! Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στη... μάχη των τιμών για μεταφορά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μπήκε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία προσφέρει εισιτήρια από 9 ευρώ όταν εκδίδονται μέσα από την ιστοσελίδα της.

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με τις αεροπορικές εταιρείες και κορυφώθηκε με τη Ryanair η οποία ανακοίνωσε εισιτήρια από 9,90 ευρώ για Θεσσαλονίκη, οδήγησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ανακοινώσει εκ νέου την τιμολογιακή της πολιτική.

Ειδικότερα, στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, οι επιβάτες που θα προτιμήσουν το τρένο για τη μετακίνησή τους μπορούν να βρουν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) τις προσφορές των 9 ευρώ, 19 ευρώ, 29 ευρώ για τη β΄ θέση ή 39 ευρώ για την α΄ θέση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113219959

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS