Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Φοιτητές σε όλη την Ελλάδα γίνονται... «επιχειρηματίες»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εκπαιδεύοντας την επόμενη γενιά σε μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα, της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας, του αποτελέσματος. Ο σπόρος της ελπίδας για ένα λιγότερο μίζερο κι εσωστρεφές μέλλον. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής, το Global Μanagement Challenge (GMC) ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα. Το GMC με διεθνή εμπειρία 35 ετών, σε 40 χώρες παγκοσμίως, διεξάγεται με επιτυχία στην Ελλάδα εδώ και 9 χρόνια έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον των φοιτητών και την εμπιστοσύνη των πιο αξιόλογων ελληνικών Πανεπιστημίων. Ο διεθνής διαγωνισμός προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές και είναι ο μοναδικός που φέρει την διαπίστευση του European Foundation for Management Development (EFMD), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Φέτος, ο διαγωνισμός διεξάγεται με τη χορηγία της Coca-Cola Hellas και της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της έμπρακτης δέσμευσής τους για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μέσα από προγράμματα που καλλιεργούν τα ταλέντα των νέων ανθρώπων, ενθαρρύνουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην επανεκκίνηση της χώρας μας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/753061/article/epikairothta/ellada/foithtes-se-olh-thn-ellada--ginontai-epixeirhmaties

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS