Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Αντ. Σαμαράς: Φανατίζουν κάποιους, αλλά τρομάζουν πολύ περισσότερους

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ν.Δ., καταλογίζοντάς του αθεράπευτο λαϊκισμό και πως παίζει με πράματα που είναι πιο πάνω από το μπόι του. «Φανατίζουν κάποιους, αλλά τρομάζουν πολύ περισσότερους», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, τρομάζουν οι υποσχέσεις για παροχές με δανεικά και «τα μισόλογα που κρύβουν πίσω τους σχέδια για αληθινή φορολογική επιδρομή». «Καταδημαγώγησαν τους πάντες και παρόλα αυτά χάνουν ψηφοφόρους σε σχέση με το 2012», πρόσθεσε και τόνισε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο "λεφτά υπάρχουν" τρομάζει περισσότερο».

Ο κ. Σαμαράς σχολίασε σκωπτικά και τις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό και στο Άγιο Όρος. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν και τους ενοχλούν τα θρησκευτικά σύμβολα «τρέχουν για προσκύνημα πότε στο Άγιο Όρος πότε στο Βατικανό». «Εξακολουθούν όμως να θεωρούν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας ως βαρίδι», συνέχισε. (Διάβασε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/860979/ant-samaras-fanatizoun-kapoious-alla-tromazoun-polu-perissoterous

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS