Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Σαμαράς: Η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο 1,5 χρόνο νωρίτερα

«Όποιος απόψε άκουσε τον κ. Τσίπρα γνωρίζει τη ματαιότητα κάθε συνεννόησης μαζί του. Συνέβη το πρωτοφανές: Για το μεγάλο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς ντροπή βάπτισε ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ όποιος βουλευτής δεν είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Και με έπαρση μικρού Ναπολέοντα θεώρησε αργυρώνητους τους βουλευτές που θα ήθελαν να ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα και ντροπή».

Με αυτή την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνέχισε σε υψηλούς τόνους προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Παρεΐτσα με την τρομοκρατία μπορεί να κάνουν οι συνιστώσες σας αλλά τη Βουλή και τους βουλευτές δεν τους τρομοκρατείτε».

Ο πρωθυπουργός απάντησε και στις κατηγορίες ότι αποφεύγει το διάλογο στη Βουλή αναρωτώμενος εάν είναι διάλογος «να εκτοξεύετε λάσπη στον ανεμιστήρα και όταν σας ρωτάμε "ποιόν εννοείτε" να μας λέτε θα σας πούμε αργότερα», συμπληρώνοντας με αιχμές: «Αυτά φοριούνται όταν κρατάτε ντουντούκα στους δρόμους, αλλά στη Βουλή καλό είναι να μάθετε ότι όποιος τα λέει, μόνος του τα ακούει και πως με βρισιές διάλογος δεν γίνεται». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: STAR.GR
http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=247310&artTitle=samaras_i_ellada_vgainei_apo_to_mnimonio_1_5_chrono_noritera
Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS